با توجه به دستورالعمل انجمن قلب آمریکا تغییر سبک زندگی اولین قدم برای کاهش فشارخون است. تغییر سبک زندگی که شامل تغذیه سالم و ورزش منظم میشود میتواند به میزان قابل توجهی تعداد بیمارانی را که نیاز به دریافت داروهای کاهنده فشارخون دارند، کاهش دهد. این امر به خصوص برای کسانی صدق میکند که فشارخون سیستولیک آنها بین ۱۳۰ تا ۱۶۰ میلیمتر جیوه ….
رژیم غذایی مدیترانهای، مفید برای مبتلایان به پوکی استخوان
پوکی استخوان یا استئوپروز از طریق کاهش توده استخوانی خطر شکستگی را افزایش میدهد. شکستگی استخوان ران در افراد سالمند مبتلا به این بیماری شایع است. نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد که رژیم غذایی مدیترانهای میتواند به بهبود سلامت استخوان کمک کند. این رژیم غذایی سرشار از میوه، سبزی، ماهی، مغزها، غلات کامل و روغن زیتون است….
ماست و حفظ سلامت قلب و عروق در مبتلایان به پرفشاری خون
نتایج مطالعه منتشر شده در مجله American Journal of Hypertension نشان میدهد مصرف بیشتر ماست با کاهش خطر بیماری قلبی – عروقی در میان مردان و زنان مبتلا به پرفشاری خون مرتبط است. در مطالعه مذکور فرضیه محققان این بود که مصرف طولانی مدت ماست میتواند خطر مشکلات قلبی – عروقی را کاهش دهد، زیرا در گذشته نتایج برخی مطالعات نشاندهنده اثرات مثبت…
کاهش کربوهیدرات رژیم غذایی و بهبود بیماری کبد چرب غیرالکلی
کاهش مصرف پاستا، سیبزمینی و سایر مواد غذایی سرشار از کربوهیدرات یک برنامه غذایی محبوب برای کاهش وزن است. با این حال، نتایج یک تحقیق جدید نشان میدهد رژیم غذایی کم کربوهیدرات ممکن است فواید دیگری نیز برای سلامتی داشته باشد. در این مطالعه محققان دریافتند تنها ۲ هفته رعایت رژیم غذایی کم کربوهیدرات میزان چربی کبد را کاهش داده و سبب بهبود سایر شاخصهای …
یوگا برای افراد مبتلا به سندرم متابولیک سودمند است.
برخی مطالعات نشان دادهاند که یوگا سبب تقویت مغز و تواناییهای شناختی و نیز بهبود مشکلات تیروئید و علائم افسردگی میشود. همچنین مشخص شده که به کنترل علائم بیماری دیابت کمک میکند. در مطالعهای که نتایج آن اخیراً در مجله …
قهوه و تأثیر آن بر بهبودی سلامت کبد
قهوه یکی از محبوبترین نوشیدنیهای موجود در جهان است و مطالعات جدید نشان داده قهوه میتواند خطر بیماریهای کبد را تا ۷۰ درصد کاهش دهد. یافتههای پژوهشها نشان میدهد که نوشیدن قهوه با کاهش ۴۰ درصدی در میزان سرطان کبد ارتباط دارد…
سریع غذا خوردن، بیمارتان میکند.
با توجه به تحقیقات جدید سریع غذا خوردن نه تنها اندازه دور کمر را افزایش میدهد، بلکه خطر ابتلا به بیماری قلبی، دیابت و سکته مغزی را میافزاید. این یافتهها نشان میدهد که سریع غذا خوردن میتواند سلامت کاردیومتابولیک را تهدید کند….
قهوه و کاهش خطر نارسایی قلبی
قهوه یکی از پرمصرفترین انواع نوشیدنیها در سراسر جهان است. این نوشیدنی در پیشگیری از دیابت نوع ۲ و انواع سرطان نقش داشته و با کاهش خطر مرگ زود هنگام طول عمر را افزایش میدهد. این تحقیقات نشان میدهد که نوشیدن قهوه خطر نارسایی قلبی و سکته مغزی را کاهش میدهد…
آیا باید نمک دریافتی خود را کاهش دهید؟ به جای آن، ادویههای تند را امتحان کنید
تحقیقات جدید منتشر شده در مجله فشارخون نشان میدهد که خوردن غذای تند ممکن است مغز را فریب داده و اشتیاق به نمک را کمتر کند.تاکنون به خوبی مشخص شده مصرف بیش از حد نمک (سدیم) برای شما مضر است. بر اساس یک مطالعه جدید مصرف مقدار زیاد سدیم میتواند خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.
رژیم غذایی و کاهش فشارخون
بر اساس نتایج مطالعهای که اخیراً انجام شده ترکیبی از رژیم غذایی DASH که به معنای “رویکرد تغذیهای به منظور توقف پرفشاری خون” است و کاهش مصرف سدیم (نمک) در بزرگسالان مبتلا به پرفشاری خون